Iklan

Visit www.websitebajet.com

Feb 14, 2010

Bekalan Borong Tudung Selendang/Shawl Secara Borong

Salam kepada usahawan dan bakal usahawan tudung/selendang/shawl.

Berita baik untuk semua yang sedang menjalankan bisnes atau baru mahu memulakan bisnes tudung/selendang/shawl. Saya ada menyediakan bekalan tudung selendang atau shawl secara borong dengan harga yang murah. Anda tidak perlu bersusah-payah mencari bekalan tudung selendang/shawl ini kerana saya sedia membekalkan kepada anda dengan pelbagai corak, warna, style dan material.

Pelbagai warna, corak dan material boleh dibekal secara borong. Selendang, Pashmina Cotton, Pashmina Silk, Polyster Shawl semuanya ada tersedia stok dan saya menyediakan khidmat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak. Penghantaran juga dibuat ke Singapura dan Brunei mengikut permintaan.

Jika anda berminat untuk memulakan bisnes tudung selendang/shawl ini tidak kira sama ada secara online di internet atau website, mahupun di pejabat atau di tempat kerja malah di rumah pun boleh, maka saya sedia membekalkan secara borong pelbagai jenis tudung selendang/shawl ini.


Untuk tempahan atau pertanyaan lanjut, sila hubungi Rizman Rahman (012-6406212) atau emailkan kepada borongtudung@gmail.com 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...